Първоначално публикувано от 164 td
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Интересни снимки & коментари
Collapse
X
-
При всеки може да се върти в различна посока, зависи от това коя част на мозъка ти по-развита.
Ако го виждате да се върти обратно на часовниковата стрелка и се съсредоточите може да го видите и по часовника, много зависи.
Аз го виждам обратно на часовника, но с усилия, мога да го видя и по часовника
Comment
-
Аз я видях и в двете посоки да се върти. Малко като се втренча и се обръща. Ама може и майтап да е и да се завърта от самосебесиAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеНаи добре да гледат няколко човека на веднъж!
Comment
-
При мен линка не се отваря.
П.П. Имаше във фейсбука такива оптични задачки, и адната беше такава - на къде се върти (нещо). Не се въртеше, а 2 картинки мигаха последователно и ефекта беше същия - един вижда натам, друг насам.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Пуснахме я едновременно и на лаптопа и на монитора на компа и на лаптопа се въртеше по бавно и на двете места на дясноооо...... Само на компа за секунда я видях да се върти на ляво....Според мен тази картинка някак си прави номерца.........хахахахха
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеСпоред мен тази картинка някак си прави номерца.........хахахаххаа уеб админа си прави номерца .
скрипт и таймер обръщат картинката огледално и я виждаш да се върти наобратно казано най просто .
Другият начин е с транспарент на същата картинка .gifLast edited by Sunny; d.m.y г., 00:23.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Почти уцелихте отговора
Всъщност картинката на половината е снадена с огледалния си образ и ако се гледа фрейм по фрейм до половината се върти по часовника, след половината наобратно (мацката се обръща гръб - лице).Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеПочти уцелихте отговора
Всъщност картинката на половината е снадена с огледалния си образ и ако се гледа фрейм по фрейм до половината се върти по часовника, след половината наобратно (мацката се обръща гръб - лице).ще обърнем внимание на сянката и тогава ще видим, че се върти обратно на часовниковата стрелка. Просто обекта като е в само един цвят се губят представите за 3-те измерения и се получава илюзия. Обаче сянката пада с перспектива и ако определиш правилно от къде идва светлината ще хванеш правилната посока.
Comment
-
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеПочти уцелихте отговора
Всъщност картинката на половината е снадена с огледалния си образ и ако се гледа фрейм по фрейм до половината се върти по часовника, след половината наобратно (мацката се обръща гръб - лице).
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
Comment